Information angående överlevnad i den 7:e dimensionen

Nollning kommer i år vara mellan 22 Augusti till 31 September.

Vi ses utanför Högskolans entré, även kallad BotPlats den 22 Augusti klockan 09:00.  Kan du absolut inte vara på plats vid utsatt tid eller skulle komma sent så hör av dig till Mamma eller Pappa, kontaktinformation finns under fliken Kontakt och i Nollebrevet som går att läsa om nedan.

Kan du inte vara med hela nollningen? Ingen fara, du kan vara med ändå, hör av dig till Mamma eller Pappa så talar dom om vart vi är så löser vi det.

Uppropet är obligatoriskt för ALLA och det äger rum i Baertlingssalen, tisdagen den 27 Augusti klockan 10:00. För de som redan deltar i nollningen kommer en gemensam uppslutning innan utsatt tid. Kan du inte vara med på uppropet så MÅSTE du kontakta skolan i god tid innan uppropet för att få behålla din plats.

Denna blogg finns till för att lätt kunna nå ut med information till er och även ge möjlighet att svara på eventuella frågor ni kan tänkas ha. Det kan därför vara en bra idé att hålla utkik här titt som tätt. Eller varför inte gilla den ärofyllda Mekatronen Toersten på Ansiktsboken!

Har du några frågor? Tveka inte på att ställa din fråga till odet@nollning.nu.

Ty ÖDET kommer vålveta(ta hand om) dessa frågetecken i enighet med dvakulantism.

7777777